Wij zijn:

Adviserend:
Dit bedrijfspand werd gerealiseerd door een ontwikkeling van Weterings Bouwbedrijf BV. Hierbij werd in overleg met architect, constructeur, installateur en uiteraard de opdrachtgever een maatwerk geformuleerd, toegespitst op de specifieke bedrijfsvoering van deze opdrachtgever.


Meedenkend:

Met de particulier werd gezocht naar de juiste en meest adequate oplossing voor een bestaande woning. De woning was sterk verouderd en moest gemoderniseerd worden, waarbij in acht moest worden genomendat de opdrachtgever op leeftijd was.De conclusie was om het geheel te slopen en een nieuw plan te realiseren dat nog voor vele jaren een plaats is om samen ouder te worden. Alles op de begane grond en onderhoudsvriendelijk, zowel binnen als buiten met duurzame materialen.

Kwalitatief hoogstaand:

Zorg voor de monumenten, herstellen in oude stijl waarbij oog voor detail en de gebruikte materialen, in overleg met architekt en opdrachtgever, zeer belangrijk was.

 

Veelzijdig:

Genoemd zijn al particuliere woningen, bedrijfspanden en monumentale panden. Ook door Weterings Bouwbedrijf BV wordt gewerkt in de sector winkels en utiliteitsbouw. Deze projecten zijn gerealiseerd in samenwerking met opdrachtgevers en architekten.